یک مقام مسئول قانون امر به معروف و نهی از منکر را لازمالاجرا دانست
رادیو پارس ـ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه قانون امر به معروف و نهی از منکر در کشور لازمالاجراست گفت که باید دست به دست هم دهیم تا این فریضه در شأن و جایگاه اصلی خود اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، احمد زرگر، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: “ایرانیها در برابر فریضه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه سنگینتری از سایر ملتها بر دوش دارند، چرا که شیعه و پیرو امام حسین بوده و به این مسئله از باب وظیفه اسلامی واجب نگاه میکنند. در واقع یکایک ما در قبال نظام اسلامی مسئولیت داریم و ناممان در زمره پیروان امام حسین، حضرت علی، حضرت فاطمه زهرا و زینب کبری است که آمران بزرگ امر به معروف و نهی از منکر بودهاند”.
وی تصریح کرد: “قانون امر به معروف و نهی از منکر نیز از دولت هفتم و در طول ۱۶ سال با وجود آنکه در دستور کار دولت بود موفق به اخذ امضای نهایی نمیشد. در حال حاضر نیز برخی معتقدند این قانون خیلی سریع و بدون پشتوانه مطالعاتی به تصویب رسیده، در حالی که پیش از تصویب، کمیسیون فرهنگی مجلس به مدت سه ماه به مطالعه این لایحه پرداخت و ۲۱۲۰ نفر ساعت نیز آن را مورد بررسی قرار دادند. همچنین بعد از اینکه در صحن علنی مجلس تصویب شد باز هم با وجود ایراداتی که به آن گرفتند، مجددا مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و بعد از ۳۶ سال در نظام اسلامی شکل قانونی به خود گرفت”.
زرگر افزود: “البته نباید فراموش کنیم که این قانون نوشته دست بشر بوده و عاری از نقص نیست، با این وجود باید اجرایی شود تا اگر مشکلاتی هم دارد در زمینه عمل نمایان شده و به تدریج رفع شود. با این حال ضابطهمند شدن اصل هشتم قانون اساسی، اهم مزایای قانون امر به معروف و نهی از منکر به شمار میرود. علاوه بر فریضه امر به معروف و نهی از منکر نقش مردم را در گرداندن امور جامعه بسیار پررنگتر از پیش کرده و مهر تاییدی به آیات و روایاتی به شمار میرود که نقش ملت را عامل اصلی پیروزی هر حکومتی عنوان کرده است”.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین با تاکید بر لازمالاجرا بودن نظارت خود مردم بر مردم و حکومت گفت: “در واقع بهترین راهکار برای اینکه مردم را به صحنه بیاوریم اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر با محوریت ائمه جمعه است، علاوه بر این اجرای قانون مذکور تا حدی مسئولیتهای بسیج را سبکتر کرده است، چراکه به موجب آن آموزش ضابطان توسط قوه قضاییه صورت میگیرد”.
وی با اشاره به اینکه شرایط برای آمران و ناهیان کاملا تبیین شده و مشخص است، یادآور شد: “هیچکس حق ندارد در سایه این قانون به فرد دیگری توهین و دستدرازی کند و وظایف سازمانها و نهادها با شش ماده و چهار تبصره به شکل واضح و روشن مشخص شده است. البته خوشبختانه زنجان در ارتباط با اجرای این فریضه استان نمونهای است و بستر برای اینکه الگوی سایر استانها شود کاملا فراهم است”.
زرگر خاطرنشان کرد: “برای اولین اقدام میتوان با آموزش طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر و در قالب هیئتهای مذهبی، ضابطان را به میدان آورده تا علاوه بر عزاداری در ماه محرم این فریضه را هم اجرا کنند”.