جعغر عظیم زاده و اسماعیل عبدی اعتصاب غذای خود را شروع کردند

• جعفر عظیم زاده رئیس اتحادیه ی آزاد کارگران ایران و اسماعیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان ایران، در آستانه ی روز جهانی کارگر اعتصاب غذای نامحدود خود در زندان اوین را آغاز کردند …

 


جعفر عظیم زاده رئیس اتحادیه ی آزاد کارگران ایران و اسماعیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان ایران، اعتصاب غذای نامحدود خود در زندان اوین را آغاز کردند. این دو پیشتر اعلام کرده بودند در اعتراض به فشارهای وارده بر فعالین کارگری و فرهنگی و همچنین وضعیت مشقت بار زندگی کارگران و معلمان در ایران، از روز اول ماه مه دست به اعتصاب غذای نامحدود می زنند.
جعفر عظیم زاده و اسماعیل عبدی نامه ی شروع اعتصاب غذای خود را قبل از ظهر امروز دهم اردیبهشت ۹۵، تحویل مسئولین بند ٨ زندان اوین دادند. به گزارش سایت اتحادیه ی آزاد کارگران ایران، با توجه به مقرارات زندان مبنی بر ارائه فردی نامه ی زندانی به مسئولین، این دو نفر مجبور شدند نامه ی شروع اعتصاب غذای خود را به طور فردی تحویل مسئولین دهند.

نامه ی جعفر عظیم زاده دبیر اتحادیه آزاد کارگران ایران
موضوع درخواست:
اعتصاب غذا
به ریاست بند زتدان اوین

با سلام
بدینوسیله اینجانب جعفر عظیم زاده اعلام میدارم در اعتراض به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و تجمعات و اعتصابات کارگران و معلمان ، دستمزدهای زیر خط فقر ، ممنوعیت برگزاری مستقلانه و آزادانه روز جهانی کارگر و روز جهانی معلم، عدم شفافیت و عمل موثر سازمان جهانی کار ILO در قبال نقض حقوق بنیادین کارگران و معلمان ایران و با خواست خارج کردن اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور” و دیگر اتهامات امنیتی از پرونده های مفتوح کارگران و معلمان معترض و برداشتن اینگونه اتهامات جعلی و ساختگی از پرونده های خود و دیگر فعالین کارگری و معلمان زندانی از امروز دهم اردیبهشت ماه سال ۱٣۹۵ از دریافت غذای زندان خودداری و دست به اعتصاب غذای نامحدود میزنم.
جعفر عظیم زاده

نامه ی اسماعیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان ایران
موضوع درخواست:
اعتصاب غذا
به ریاست بند زتدان اوین

با سلام
بدینوسیله اینجانب اسماعیل عبدی اعلام میدارم در اعتراض به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و تجمعات و اعتصابات کارگران و معلمان ، دستمزدهای زیر خط فقر ، ممنوعیت برگزاری مستقلانه و آزادانه روز جهانی کارگر و روز جهانی معلم، عدم شفافیت و عمل موثر سازمان جهانی کار ILO در قبال نقض حقوق بنیادین کارگران و معلمان ایران و با خواست خارج کردن اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور” و دیگر اتهامات امنیتی از پرونده های مفتوح کارگران و معلمان معترض و برداشتن اینگونه اتهامات جعلی و ساختگی از پرونده های خود و دیگر فعالین کارگری و معلمان زندانی از امروز دهم اردیبهشت ماه سال ۱٣۹۵ از دریافت غذای زندان خودداری و دست به اعتصاب غذای نامحدود میزنم
اسماعیل عبدی

رسول بداقی لحظاتی پس آزادی در کنار فرزندانش

.
ستایش و شکیبا دختران دوقلوی رسول از بدو تولد تا امروز محروم از آغوش پدر بودند و در هفت سال گذشته پدر را فقط در زندان ملاقات میکردند!

اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران)
رسول بداقی، عضو ارشد کانون صنفی معلمان ایران، پس از تحمل درد و رنجِ هفت سال زندان ، با پایان دوره محکومیتش، شب گذشته از زندان اوین آزاد شد. در این سال های پر درد همسر و فرزندان رسول شرایط بسیار سختی را پشت سر گذاشتند آنها با تحمل و پایداری خویش به رسول این قدرت و نیرو را دادند که بتواند این سال های پرمحنت را در زندان ها و بندهای مختلف از اوین تا گوهردشت تحمل نماید. دیشب شکیبا و ستایش دو قلوهای نازنین رسول بداقی پس از هفت سال دوری از پدر ،برای اولین بار پدر خویش را آزادانه در آغوش کشیدند. ما آزادی رسول بداقی را پیش و بیش از همه به همسر فداکار و صبور وی و دختران فهیم و نازنینش، شبنم، ستایش و شکیبا تبریک و شادباش می گوییم.
کانون صنفی معلمان ایران(تهران)، از همراهی و پیگیری تمام معلمان، فعالین صنفی، کانون های صنفی سراسر کشور، شورای هماهنگی تشکل های صنفی سراسر ایران، سایر افراد و تشکل های حقوقی، مدنی و صنفی در ایران ونهادهای بین المللی آموزشی و صنفی که در این سال ها برای آزادی رسول تلاش نموده اند، تشکر و قدردانی می کند.همچنین ما از تلاش های وکلای آقای بداقی ،خانم اسدخانی و آقای عطار ، صمیمانه قدردانی می کنیم. و آزادی رسول بداقی را به تمام هموطنان، معلمان ایران زمین، فعالین صنفی و مدنی و هرکس که خواهان بهبود وضعیت آموزش کودکان است صمیمانه تبریک می گوییم.
کانون صنفی معلمان تهران به صفت یک تشکل مستقل صنفی و آموزشی، اتهام امنیتی به فعالین صنفی را از اساس قبول ندارد. ما معتقدیم که هیچ معلمی نباید بخاطر پیگیری مسایل صنفی و آموزشی متحمل درد و رنج زندان شود. زندان نباید پاسخ به مطالبات معلمان باشد و مسئولین بایستی ضمن تحقق خواسته ها و مطالبات بر حق معلمان، زمینه را برای آزادی سایر همکاران دربند ما فراهم نمایند.
به امید تحقق مطالبات صنفی و آموزشی ایران
به امید آزادی معلمان دربند
به امید آرزوی سلامتی و شادی برای رسول و خانواده محترم ایشان
کمیته اطلاع رسانی کانون صنفی معلمان ایران(تهران)

در آستانه روز جهانی کارگر؛ تداوم فقر و بیکاری کارگران در جمهوری اسلامی محکوم است

بیانیه شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران: در روز جهانی کارگر ادامه فقر و بیکاری کارگران و زحمتکشان را در جمهوری اسلامی محکوم کرده و از حقوق صنفی و اجتماعی آنان دفاع می‌کنیم

در ماده ۲۳ منشور جهانی حقوق بشر که شامل چهار بند است و کشورهای امضاکننده این منشور از جمله جمهوری اسلامی ایران، خود را متعهد به اجرای آن کرده‌اند، چنین می‌خوانیم:

  1. هر انسانی حق دارد که صاحب شغل بوده و آزادانه شغل خویش را انتخاب کند و از شرایط کاری منصفانه و مورد رضایت خویش برخوردار باشد و به هنگام بیکاری، مورد حمایت دولت قرار گیرد.
  2. هر انسانی حق دارد که بدون هیچگونه تبعیضی در برابر کار مساوی، از دستمزدی مساوی بهره مند گردد.
  3. هر کسی که کار می‌کند حق دارد از دستمزدی منصفانه و رضایت‌بخش برای تأمین خود و خانواده خویش به طریقی که شایسته حیثیت و کرامت انسانی باشد، برخوردار گردد و در صورت نیاز از پشتیبانی‌های تکمیلی اجتماعی برخوردار گردد.
  4. هر شخصی حق دارد که برای حفاظت از منافع خود اتحادیه صنفی تشکیل دهد و یا به اتحادیه‌های صنفی بپیوندد.

دولت جمهوری اسلامی در بیشتر موارد در تضاد با بندهای این ماده و سایر مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر قرار می‌گیرد و درخواست‌ها و مطالبات صنفی کارگران ایران برای بهبود شرایط کار و زندگی را با سرکوب، زندان و شکنجه پاسخ می‌دهد.

در این میان قوه قضائیه که قانوناً می‌باید مستقل و مرجع دادخواهی شهروندان و کارگران ستمدیده باشد، خود به عنوان بزرگترین ترین ناقض حقوق بشر و سرکوبگر مطالبات کارگران عمل می‌کند. هم اکنون در زندان‌های تهران و شهرستان‌ها و در کنار دانشجویان، هنرمندان، دگراندیشان، روزنامه نگاران، وکلا و فعالان جامعه مدنی ایران، ده ها تن از کارگران ایران و فعالان سندیکایی با احکام سنگین و در شرایطی نامناسب زندانی هستند*.

کشوری که با وعده های رهبران انقلاب اسلامی قرار بود «بهشت مستضعفان» باشد، هم اکنون و پس از ۳۷ سال عوام‌فریبی، به جهنمی از فقر، بیکاری، گرسنگی و فساد برای کارگران و اقشار زحمتکش ایران تبدیل شده است. شورای عالی کار جمهوری اسلامی حداقل دستمزد را برای سال جاری هشتصد و بیست هزار تومان تعیین کرده است. این در حالی‌است که نماینده کانون صنفی کارگران وابسته به دولت ایران حداقل هزینه زندگی را برای یک خانواده ایرانی سه میلیون و دویست هزار تومان برآورد کرده است. بدین ترتیب کارگران نخستین قربانیان تبعیض‌های اقتصادی و پیامدهای ناگوار تورّم و گرانی سرسام آور هزینه های زندگی در ایرانند. افزایش آمار خودسوزی‌ها و خودکشی‌های ناشی از فقر و بیکاری و اعتیاد به مواد مخدر و تن‌فروشی و کُلیه فروشی و غیره، همگی بیانگر فقر گسترده ای است که اقشار فرودست و انبوه بیکاران در ایران با آن دست به گریبان اند.

در سالگرد روز جهانی کارگر که یادآور مبارزات تاریخی و حق‌طلبانه کارگران در کشورهای مختلف جهان برای دستیابی به حقوق پایمال شده خود می‌باشد، کارگران شاغل و چندین میلیون کارگر بیکار در ایران مانند سال‌های گذشته از حقوق اولیه محروم و در زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

روز اول ماه مه در تعداد قابل توجهی از کشورهای جهان، بعنوان روز همبستگی و پشتیبانی از کارگران و زحمتکشان جشن گرفته می‌شود.

شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران از مطالبات به حق کارگران ایران پشتیبانی می کند. ما از نهادهای بین المللی مدافع حقوق کارگران درخواست می‌کنیم که از خواست‌های کارگران ایران حمایت کنند، ما از مجامع بین المللی می‌خواهیم که جمهوری اسلامی را برای به رسمیت شناختن حقوق کارگران ایران که در منشور جهانی حقوق بشر بر آنها تأکید شده است، تحت فشار قرار داده و خواهان آزادی کارگران زندانی در ایران گردند.

به مناسبت روز جهانی کارگر، «شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران» یک برنامه بررسی و گفتگو در باره وضعیت کارگران و زحمتکشان ایران و مبارزه آنها به صورت پالتاکی برگزار خواهد کرد. این برنامه با شرکت صاحب‌نظران در این زمینه، روز یکشنبه ۸ ماه مِه، ساعت ۱۲ به وقت شرق آمریکا، ۱۸ به وقت اروپا و ۲۰:۳۰ به وقت ایران، در تالار پالتاک شبکه همبستگی برگزار می‌شود.

solidarity for human rights in iran

category: Middel East

sub category: community & family

شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران

۲۰ آوریل ۲۰۱۶

*تعدادی از فعالان شناخته شده کارگری که هم اکنون در زندان به سر می برند، عبارتند از: بهنام ابراهیم زاده، محمد جراحی، سعید شیرزاد، جعفر عظیم زاده.

محمود صالحی، علی نجاتی، رضا شهابی، ابراهیم مددی، داوود رضوی و عثمان اسماعیلی از جمله فعالان کارگری می‌باشند که همگی پیش از این سال‌ها در زندان بوده اند و برای آنان حکم‌های جدید زندان صادر شده است.

نیروهای امنیتی در هر لحظه و به هر بهانه ای می‌توانند حسن رسول زاده و جلیل محمدی را که اخیراً با قرار وثیقه آزاد شده اند، به زندان برگردانند.

کنشگران سندیکاهای معلمان نیز که با حکم‌های سنگین در زندان هستند عبارتند از: اسماعیل عبدی، علیرضا هاشمی، محمود بهشتی لنگرودی و رسول بداقی.

علی اکبر باغانی در خرداد ۹۴ به اوین احضار شد و برای اجرای حکم ۶ سال زندان به رجایی شهر منتقل گشت. وی ده سال تبعید به زابل را هم بعد از پایان زمان حبس در پرونده اش دارد.

۹ کارگر معترض معدنِ سنگ آهن بافق، همچنان در انتظار نتایج محاکمه خود هستند و ۱۵ کارگر معدن مس میدوک فعلاً با قرار وثیقه آزاد شده اند.

تعداد دیگری از کارگران مبارز به ویژه در شهرستان‌ها در زندان هستند که متأسفانه اطلاعی از آنها در دست نداریم.

امضاها :

۱ – انجمن همبستگی ایرانیان – دالاس

۲ – انجمن جمهوریخواهان ایران – پاریس

۳ – انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران/ هامبورگ

۴ – بنیاد اسماعیل خویی

۵ – پیوندسرای نویسندگان، شاعران و هنرمندان سکولار دمکرات ایران

۶ – جامعه دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران – سوئد

۷ – حامیان مادران پارک لاله – دورتموند

۸ – حامیان مادران پارک لاله – هامبورگ

۹ – حامیان مادران پارک لاله – لندن

۱۰- حامیان مادران پارک لاله – فرزنو

۱۱- شبکه همبستگی ملی فرزنو – کالیفرنیا

۱۲- فدراسیون اروپرس

۱۳- کانون فرهنگ و هنر فرزنو

۱۴- کانون مدافعان حقوق بشر کردستان

۱۵- کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی – پاریس

۱۶- کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

۱۷- مادران پارک لاله ایران

۱۸- مادران صلح مونترال

۱۹- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران – مونترال

۲۰- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران – نیویورک

۲۱- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران – لس آنجلس

بی‌خبری از وضعیت شهاب احمدی آذر دانشجوی دکترای بازداشت شده در نقده

«شهاب احمدی آذر» دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی بناب، چهار روز پیش از سوی نیروهای امنیتی در منزل پدری‌اش در شهرستان نقده بازداشت شد. گفته شده کماکان از وضعیت و سرنوشت احتمالی این شهروند خبری در دست نیست.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این دانشجوی کُرد دانشگاه آزاد اسلامی بناب روز دوشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی اداره اطلاعات ارومیه، به مکان نامعلومی منتقل شد و مسوولان هیچ توضیحی درباره دلایل احتمالی بازداشت و وضعیت قطعی او تاکنون به خانواده‌اش نداده‌اند.

یک منبع نزدیک به خانواده این شهروند بازداشت شده به کمپین گفته “مامورین با ریختن داخل خانە و تفتیش آن، تمام وسایل منزل از جمله لپ‌تاپ، تبلت، موبایل، کتاب و وسایل شخصی او را نیز با خود بردەاند.”

«شهاب احمدی آذر»، پیش‌تر در سال ۱۳۹۲ بە اتهام “هواداری از یکی از احزاب کُرد مخالف جمهوری اسلامی”، بازداشت شده و بە مدت ۳ ماە در سلول‌های انفرادی تحت بازجویی قرار گرفته است.

گفته شده این دانشجوی دکترای ۳۲ ساله، جزو نامزدهای نمایندگی دهمین دورە  انتخابات مجلس شورای اسلامی بوده و از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شدە است.

تا لحظه تنظیم این خبر از سرنوشت قطعی و وضعیت احتمالی این شهروند اهل نقده اطلاعی در دست نیست.

به مناسبت روز جهانی کارگر، زندانیان سیاسی علی معزی و امیر امیرقلی محبوس در زندان اوین در پیامی مشترک ضمن گرامیداشت این روز بر همبستگی تمام کارگران و کارکنان زحمتکش و ستمدیده در ایران تآکید نمودند.

 

متن پیام آقایان علی معزی و امیر امیرقلی بدین قرار است:
اول ماه مه روز دوازده اردیبهشت امسال، بزرگداشت روز جهانی کارگر را در شرایطی برگزار می‌کنیم که تعطیلی تولیدات داخلی و غلبه بیکاری، دستمزد ناچیز و عدم تامین ناپرداختیهای معوقه رمقی برای طبقه کارگر ایران باقی نگذاشته است.
علاوه بر کارگران، معلمان، بازنشستگان و پرستاران نیز به‌عنوان محروم‌ترین مزد بگیران دولتی در معرض انواع تبعیضها و اجحافها قرار دارند. تولید کار و ارزش کار و کارگر در سیستم حاکم بر ستم سرای ایران جایی ندارد ولی در عوض غارت و چپاول و انحصار و اختلاس نهادینه شده و خواباندن تولید داخل و بازار ملی و سرازیرکردن بنجلهای وارداتی به کشور شیوه رسمی گذران امور بوده و هست.

در این اوضاع وخامت‌بار کار از بحث بر سر تعیین حداقل دستمزد و رعایت قوانین کار گذشته و بیکارانی که زد و بندی از آنها بر نمی‌آید تحت هر شرایطی حتی با دستمزدهای کمتر از حداقلهای تعیین شده، تن به هر اشتغال موقتی می‌دهند.
گویا منظور مفتخوران ضد کار و کارگر از اقتصاد مقاومتی آن است که مقاومت و تحمل صبر و فلاکتش از آن محرومان، و غوطه‌وری در رفاه و پول باد آورده‌اش از آن اقلیتی وابسته به قدرت باشد.
از طرف دیگر سرکوب و دستگیری فعالان صنفی دردی بر دردهای مزد بگیران افزوده و دامنه اختناق را به محدوده محیطهای کاری گسترش داده است. تا جاییکه نمایندگان دربند آنها در زندان اوین آقایان عبدی و عظیم‌زاده و دیگر اسرای زندان رجایی کرج صدای خود را علیه سرکوب تشکلهای صنفی بالا برده و به محکومیتهای صورت گرفته برای فعالان صنفی تحت عنوان نامربوط اقدام علیه امنیت ملی اعتراض کردند.

در نهایت سرکوب متناوب سالیان آنها را ناچار ساخته تا آماده باشند جان و تن خود را به‌عنوان شخصی‌ترین سرمایه پایداری در طبق اخلاص نهند و هم اکنون برای احقاق اعتراض خود در آستانه اعتصاب غذای نامحدود قرار دارند. در چنین ایامی ضمن هم‌صدایی با این عزیزان بر حقانیت تلاشها و خواسته‌های آنها گواهی می‌دهیم.
همبستگی و اتحاد کارگران و معلمان ضامن کسب مطالبات بر حق آنهاست.

پاینده باد اتحاد کارگران و معلمان غیور ایران
سلام بر نگهبانان شرف و آزادی
علی معزّی – علی (امیر) امیرقلی بند هشت زندان اوین
8 اردیبهشت

Monika Sarvis Foto.

دویست روز بی خبری از سرنوشت ۷ فعال اهل سنت استان گلستان

dein ProfilbildReza Amiri

خبرگزاری هرانا ـ با گذشت قریب به ۲۰۰ روز از بازداشت ۷ تن از فعالین اهل سنت در استان گلستان٬ همچنان از سرنوشت آنان اطلاعی در دست نیست.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کمپین فعالین بلوچ، در تاریخ ۲۳ مهر ماه ماموران وزارت اطلاعات ۷ نفر از فعالان مذهبی از استان گلستان را بدون داشتن حکم قضایی بازداشت کردند که تا کنون هیچ خبری از وضعیت آنها به دست نیامده است.

این بازداشت شدگان تا این لحظه، امکان ارتباط تلفنی و ملاقات با خانواده خود را نداشتند و همچنین نهادهای مربوطه از اظهار نظر در خصوص محل نگهداری و یا دلایل بازداشت آنان خودداری می کنند.

خانواده این بازداشت شدگان می گویند به هر نهادی که مراجعه نمودند ٬بی جواب گذاشته می شوند. تنها یک بار به آنها گفته شده که در مشهد هستند که در این موضوع هم “اطمینانی” به خانواده هایشان داده نشده است.

ماه گذشته جمعی از ریش سفیدان و معتمدان شهرستان علی آباد کتول به آیت الله نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان نامه نوشته و از وی خواستند برای مشخص شدن وضعیت این بازداشت شدگان مداخله نماید، هر چند این نامه بدون پاسخ ماند.

هویت این هفت نفر به شرح ذیل است:

مولوی عبدالرحیم گرگیج

مولوی عبدالحکیم گرگیج

مولوی جمعه گرگیج

مولوی محمد بلوچ

مولوی علیرضا اشترک فرزند جمعه، امام جماعت روستای قراول از توابع شهرستان کلاله

ابراهیم زرین

محمد ترکمن

تهدید به ضبط وثیقه سعید حسین‌زاده، فعال مدنی

 

اجرای احکام دادسرای اوین با ارسال اخطاریه‌ای، تهدید به ضبط وثیقه سعید حسین‌زاده که به دلیل نیاز مبرم به درمان و پزشک متخصص در بیرون از زندان به سر می‌برد، نمود.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، حسن حاجیلو، دادیار اجرای احکام جرائم امنیتی با ارسال اخطاریه‌ای به وثیقه گذار سعید حسین‌زاده تهدید کرده است، اگر ظرف مدت یک ماه پس از دریافت اخطاریه نسبت به معرفی این فعال مدنی اقدام ننمایند وثیقه به نفع حکومت جمهوری اسلامی ضبط می‌شود.
در همین رابطه سعید حسین‌زاده در صفحه فیس بوک خود نوشت: «تا به امروز هنوز نتوانستم درک کنم که چه چیز اطلاعات سپاه را بر آن داشت تا ده نفر نیروی مسلح برای دستگیری یا به عبارتی به گروگان بردن من اعزام کنند. آیا جوانی بیست‌وسه‌ساله که هیچ دستی در سیاست و جریانات نیز نداشت، به این اندازه خطرناک بود!؟
امروز نیز نمی‌توانم درک کنم که چرا روند درمان آسیب‌هایی که در زندان به من واردشده است، تعدادی از مسئولین و برادران را تا این حد به وحشت انداخته که روزی آرامش ندارند و هر هفته تهدید و اخطاریه‌ای روانه می‌کنند که اگر با پای خودم به زندان برنگردم چه‌کار می‌کنند و چه‌کار نمی‌کنند.
می‌توانید قدرتتان را به کار ببندید و به من مهلت ندهید. بعد به تماشا بنشینید که من نیز در کنار شما به تماشا نشسته‌ام تا ببینیم قدرت شما برنده‌تر است یا مظلومیت ما.»
پیش‌تر روز دوشنبه ۲۶ بهمن‌ماه، سعید حسین‌زاده به بیمارستان «امام خمینی» اعزام و با معاینهٔ پزشکان، عدم تحمل کیفر از سوی بیمارستان تائید شد. پزشکان بیمارستان «امام خمینی» اعلام کرده‌اند که رماتیسم مفصلی به قلب او سرایت کرده و نیاز به معالجه دارد و شرایط حبس برای وضعیت وی مناسب نیست.

Hadi Zarehs Foto.

پنج سال حبس برای داوود اسدی، برادر هوشنگ اسدی

dein ProfilbildReza Amiri

داوود اسدی، برادر هوشنگ اسدی، از سوی قاضی صلواتی به ۵ سال حبس محکوم شد.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، پس از ۶ ماه بلاتکلیفی و پرونده‌سازی، داوود اسدی به همراه آفرین چیت ساز، احسان مازندرانی و سامان صفرزایی، روزنامه‌نگارانی که متهم شده‌اند عامل «نفوذ» بوده‌اند، توسط قاضی صلواتی حبس محکوم شد.

اتهام وی «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» عنوان شده است. این درحالی است که آقای اسدی روزنامه‌نگار یا فعال سیاسی نمی باشد و در بخش فروش یک شرکت خصوصی مشغول به کار بوده است.

او برادر هوشنگ اسدی، روزنامه نگار و عضو شورای سردبیری سایت روزآنلاین است .

پدر داوود اسدی در مصاحبه ایی اظهار داشت: «بیخودی او را برده‌اند زندان، بچه من هیچ کاری نکرده حتی با برادرش هم حرف نمی‌زد. خودش هم که زنگ زده بود می‌گفت بیخودی مرا آورده‌اند زندان. ما فکر می کنیم به خاطر هوشنگ او را گرفته اند. هوشنگ فرق می‌کند با این بچه من. هوشنگ خبرنگار است، اما داوود نه. چرا بیخود او را نگه داشته اند؟ چرا اصلا زندان برده اند؟ چون برادرش سیاسی است؟ خبرنگار است؟ گناه او چیست؟»

اسامی بیش از هفتاد زندانی “امنیتی” که در زندان اوین محبوس‌ هستند

لیست زیر اسامی بیش از هفتاد زندانی امنیتی زندان اوین است که با اتهاماتی نظیر “ارتباط با دول متخاصم” و یا “جاسوسی”، بازداشت و یا محکوم و زندانی شده‌اند. این لیست توسط همسر یکی از زندانیان امنیتی که محکوم به جاسوسی برای دولت بلژیک است و اخیرا به زندان اوین انتقال یافت، برای ارسال به دفتر حقوق بشر تنظیم شد.
لیست زیر اسامی بیش از هفتاد زندانی امنیتی زندان اوین است که با اتهاماتی نظیر “ارتباط با دول متخاصم” و یا “جاسوسی”، بازداشت و یا محکوم و زندانی شده‌اند. این لیست توسط همسر یکی از زندانیان “امنیتی” که محکوم به جاسوسی برای دولت بلژیک است و اخیرا به زندان اوین انتقال یافت، برای ارسال به دفتر حقوق بشر تنظیم شد.
۱. احسان امیری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند سابق وزارت دفاع
۲. احمد طالب زاده، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف ، توضیحات: استاد سابق دانشگاه
۳. احمد قره‌ چه، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند سابق سپاه پاسداران
۴. اسماعیل رودکی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف، توضیحات: کارمند شرکت هواپیمایی ماهان
۵. اصغر پاداشی، متهم به جاسوسی، محکوم به تحمل ۱۳ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶. امید زارعی نژاد، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۳ سال حبس تعزیری، توضیحات: در واقعه حمله به بند ۳۵۰ به تبلیغ علیه نظام نیز متهم شد.
۷. امید شاهمرادی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۸. امید کوکبی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور، توضیحات: دانشجوی فیزیک در دانشگاه تگزاس آمریکا
۹. امیر درستی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۸ سال حبس تعزیری، توضیحات: دانشجوی رشته خلبانی
۱۰. امیر رضا زاده بندرعباسی، جاسوسی، محکوم به تحمل ۱۳ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۱۱. امیر میرزا حکمتی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: تبعه آمریکا
۱۲. امیرحسین صیرفی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۱۳. ایرج (اسماعیل) غریبی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۱۴. ایرج درفشی، متهم به جاسوسی، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۱۵. بهزاد عباسی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: خلبیان بازنشسته نیروی هوایی مقیم کشورسوئد
۱۶. بهزاد میرزایی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۱۷. بهنام معنوی، جاسوسی، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: عضو سابق سپاه پاسداران
۱۸. جعفر شاکری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۳ سال حبس تعزیری، توضیحات: دارای بیماری قلبی، نماینده سابق زیمنس آلمان
۱۹. جلیل محمدی باروقی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف، توضیحات: دانشجوی کارشناسی ارشد دردانشگاه شریف
۲۰. حبیب الله طوسی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف، توضیحات: سرهنگ بازنشسته
۲۱. حسن فرجی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری ، توضیحات: تبعه عراق، مبتلا به آرتروز گدرن
۲۲. حسین کاظم درویش، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۸ ماه حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۲۳. حمید بابایی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۶ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۲۴. حمید زندی فر، متهم به جاسوسی، محکوم به تحمل ۸ سال حبس تعزیری، توضیحات: مشاورارشد واحد اکتشافات شرکت ملی نفت
۲۵. حمیدرضا درخشنده، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند شرکت برق
۲۶. حمیدرضا مهاجرانی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: استاد دانشگاه ادبیات عرب درقطر
۲۷. داودی اسدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند شرکت هواپیمایی هما
۲۸. رسول حیدرزاده، جاسوسی و اجتماع و تبانی، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: مقیم کشور آذربایجان
۲۹. رضا جوکار، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند انرژی اتمی نیروگاه بوشهر
۳۰. رضا سمیعی منفرد، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند بانک مرکزی
۳۱. سالار.. ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند سایت اتمی نطنر
۳۲. سعید نوروزی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف ، توضیحات: ندارد
۳۳. سینا عظیمی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۳۴. شاهین دزفولی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و ۵ سال ممنوعیت خروج از کشور، توضیحات: کارمند سابق وزارت اطلاعات
۳۵. شهرام وحدتیان، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف ، توضیحات: استاد مدرس در دانشگاه امیرالمومنین اهواز
۳۶. صادق زاهدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری ، توضیحات: کارمند شرکت ملی نفت
۳۷. عباس اوغر، متهم به همکاری با دولت عراق در زمان صدام حسین، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: دندانپزشک ـ تبعه عراق مقیم ایران
۳۸. عبدالستارشیخ، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: تبعه پاکستان
۳۹. علی اعلائی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۸ سال حبس تعزیری، توضیحات: زندانی سالخورده و مبتلا به آلزایمر
۴۰. علی آذری فر، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف ، توضیحات: دانشجوی سابق استرالیا
۴۱. علی باقری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۹ سال و شش ماه حبس تعزیری، توضیحات:ساکن آلمان، اتهام ورود غیرقانونی او به کشور همچنان در دست رسیدگی است
۴۲. علی عسگری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۴۳. علیرضا احمدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، توضیحات: دارای معلولیت جسمی
۴۴. علیرضا گلی پور، متهم به همکاری با دول متخاصم و غصب عنوان، بلاتکلیف، توضیحات: ندارد
۴۵. علیرضا میرمحمدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۴۶. غلامرضا حسینی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۹ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۴۷. فرهاد اطلسی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۴۸. کامیار ثابتی صنعت، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۴۹. کمال فروغی ابری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۸ سال حبس تعزیری، توضیحات: تبعه انگلستان
۵۰. کیاوش صبوری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: پزشک و استاد دانشگاه در کشور آذربایجان
۵۱. مانی خوارزمی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۲ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۵۲. مجید ریک افراز، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۵۳. مجید محمدی معین، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری و ۱ سال حبس تعلیقی، توضیحات: ندارد
۵۴. محمد آقایی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۵۵. محمدحسین اینانلو، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۵۶. محمدرضا یزدان پرست، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند حراست خبرگزاری ایرنا
۵۷. محمد شجاعی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و ۵ سال ممنوعیت خروج از کشور، توضیحات: مهندس پرواز هواپیمایی هما و ماهان
۵۸. محمد کاظمینی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف، توضیحات: استاد شیمی دانشگاه شریف
۵۹. محمد مهدی احمدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶۰. محمد مهدی ساجدی فر، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶۱. محمد مهدی ستوده نیا، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶۲. محمد میلاد شهابی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: دانشجوی رشته کارشناسی ارشد دانشگاه شریف
۶۳. محمد هادی سرابی، متهم به همکاری با دول متخاصم، بلاتکلیف، توضیحات: کارمند بازنشسته وزارت اطلاعات
۶۴. محمد یوسف جوکار، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶۵. محمدرضا نژد جوادی پور، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۶۶. مختار صالحی، متهم به همکاری با دول متخاصم و خروج غیرقانونی از کشور، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری ، توضیحات: ندارد
۶۷. مرتضی خسروی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند مخابرات
۶۸. مرتضی رحیم طایفه، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری ، توضیحات: زندانی سالخورده، سرهنگ بازنشسته ارتش
۶۹. مصطفی رحیم بصیری، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: خلبان سابق نیروی هوایی ایران و پناهنده سابق در کشور انگلستان
۷۰. مصطفی محمدی، متهم به جاسوسی، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند سابق سپاه و مدیرعامل شرکت اینترنتی آسیاتک
۷۱. منوچهر محمدعلی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: مترجم زبان فرانسه
۷۲. نادر احمدی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: کارمند شرکت نفت
۷۳. نورمحمد قویدل، جاسوسی و اجتماع و تبانی، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، توضیحات: ندارد
۷۴. یعقوب ملکی، متهم به همکاری با دول متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، توضیحات: خلبان بازنشسته نیروی هوای

محکومیت روزنامه نگاران بازداشت شده به ۵ تا ۱۰ سال حبس تعزیری

 

دستگاه قضایی آفرین چیت‌ساز، احسان مازندرانی، داود اسدی و احسان صفرزایی، چهار روزنامه‌نگار بازداشت‌شده را با ۲۷ سال زندان محکوم نمود.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، پس از ۶ ماه بلاتکلیفی و پرونده‌سازی در نهایت چهار روزنامه‌نگار بازداشت شده در سناریوی ساختگی نفوذ قاضی صلواتی در احکامی سنگین آفرین چیت‌ساز، احسان مازندرانی، احسان صفرزایی و داوود اسدی را به تحمل ۵ تا ۱۰ سال و در مجموع به ۲۷ سال حبس تعزیری محکوم کرد.

سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی در گفتگو با تسنیم با اشاره به احکام صادر شده برای متهمان امنیتی دستگیر شده اظهار کرد: دادگاه انقلاب این متهمان را در مجموع به ۲۷ سال حبس تعزیری محکوم کرده است.

وی ادامه داد: طبق حکم دادگاه، آفرین چیت‌ساز به اتهام اجتماع و تبانی به‌قصد برهم زدن امنیت و ارتباط با دولت‌های بیگانه به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم‌شده است.

این وکیل دادگستری ادامه داد: احسان مازندرانی نیز به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت، از سوی دادگاه به تحمل ۷ سال حبس محکوم‌شده است. داود اسدی و احسان صفرزایی نیز به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت، هرکدام به تحمل ۵ سال حبس محکوم‌شده‌اند.

علیزاده‌طباطبایی از تصمیم این متهمان برای اعتراض به احکام صادره خبر داد.