«مائده سلطانی»، دختر «عبدالفتاح سلطانی» در نامهای به «عباس جعفری دولت آبادی»، دادستان تهران، به اقدامهای خلاف قانون دستگاه قضایی درخصوص پدرش اعتراض کرد.
«دالفتاح سلطانی»، عضو شورای عالی نظارت کانون مدافعان حقوق بشر که هم اکنون دوران محکومیت خود را در زندان میگذراند، پیش تر به ۱۸ سال زندان و سپس به ۱۳ سال زندان محکوم شد. حکم زندان وی براساس ماده ۱۳۴ به ۱۰ سال تبدیل شده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی به نقل از سایت «کانون مدافعان حقوق بشر»، متن نامه «مائده سلطانی» به دادستان تهران به شرح زیر است:
جناب دادستان تهران
نه تنها پدرم آزاد نشد بلکه به دلیل انتشار خبر عدم موافقت پدرم با مرخصی سه روزه، ملاقات حضوری خانواده برای بار دوم لغو شد.
جناب دادستان
۱۹ شهریور ماه، حبس غیرقانونی پدرم، «عبدالفتاح سلطانی» وارد پنجمین سال خود میشود. احتمالاً نیک میدانید ایشان از وکلای توانمند و متعهد کشور ایران است و نیک میدانید حبس ایشان به اعتبار امر مختومه اساساً مغایر با قانون است. اگر اطلاع ندارید به استحضار جنابعالی میرسانم که حکم آقای «سلطانی» با تأیید ریاست وقت دادگستری و سه نفر از قضات معتمد ایشان، اساساً باطل و خلاف بین شرع تشخیص داده شده و هم اکنون پرونده مدت دو سال و نیم است که برای اجرای ماده ۱۸ در دفتر رئیس قوه قضائیه مسکوت مانده است.
حال پس از گذشت سالها حبس و درخواست مرخصی، نماینده شما به نام شما اعلام میکند که آقای «سلطانی» فقط ۷۲ ساعت مرخصی دارند! بعد از چهار سال، با سه روز مرخصی چه می توان کرد؟
نماینده شما در دادستانی به هر بهانهای ملاقات حضوری خانواده ما را لغو می کند! هدف از حذف ملاقات حضوری مادر نود ساله و همسر و فرزندان ایشان چیست؟ چه کسی را میخواهید آزار دهید؟ تلفن یکی از ابتداییترین حقوق زندانی است. ملاقات حضوری حق خانواده و پدر و مادر زندانی است ولی بهنام شما این حقوق پایمال میشود، چرا؟!!!
پدرم «عبدالفتاح سلطانی» براساس خواست مأموران امنیتی به ۱۸ سال و سپس به ۱۳ سال حبس محکوم شد. طبق ماده ۱۳۴ حکم او به ده سال تقلیل یافت. اینک براساس ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی مشمول آزادی مشروط یا قانون یک سوم میشود ولی متأسفانه مدتها است یک سوم حبس وی گذشته و صدایی از اجرای قانون به گوش نمیرسد!!!
عدالت این است که زندانیان مالی و مواد و اختلاسهای کلان به مرخصیهای طولانی مدت اعزام شوند ولی زندانیان سیاسی و عقیدتی سالها از یک ساعت مرخصی محروم باشند؟ این با کدام ضابطه قانونی مطابقت دارد؟ آیا خوش میدارید در مورد خود شما قانون به همین شکل اجرا شود؟ آیا از اقدامات زیر مجموعه خود خبر دارید؟ آیا نامههای مادرم به دست شما میرسد؟
اینک به جهت نرسیدن نامههای خانواده به دست شما و یا نگرفتن جواب از دفتر شما ناچارم نامهام را از طریق رسانهها به گوش شما برسانم؛ باشد که وجدان بیدار خود را به قضاوت بطلبید.