به گزارش منابع هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران،سعید مدنی و سعید رضوی فقیه، امروز دوشنبه بیست و هشتم دی ماه از سالن ۱۲ زندان رجایی شهر به محل نامعلوم و نامشخصی منتقل شدند.
سعید مدنی پژوهشگر اجتماعی و فعال سیاسی و مدنی و از اعضای شورای فعالان ملی مذهبی، کمیته دفاع از انتخابات آزاد، عادلانه و منصفانه، کمیته پیگیری بازداشت های خودسرانه و شورا اجرایی کانون مدافعان حقوق بشر است.
سعید مدنی که دی ماه سال ۹۰ و در پی صدور سه سال و نیم حبس در تبعید به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات در زندان اوین منتقل شد، پس از یکسال بازجویی و فشار به بند ۳۵۰ فرستاده شد. او در بهمن سال ۱۳۹۲ در پی فعالیت به عنوان وکیل بند و اصرار بر خواسته های زندانیان این بند از این بند به سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج تبعید شد.
وی علاوه بر حکم سه و نیم سال حبس و در پی پرونده سازی های جدید و به صورت غیر قانونی به ۶ سال دیگر نیز محکوم شد و باید تا سال ۱۳۹۸ را در حبس بگذراند و پس از آن برای گذراندن دوسال تبعید به بندر عباس منتقل شود.
او سالهای ۱۳۷۳، ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰ زندان سیاسی را تجربه کرده و از سال و ۱۳۹۰ تا امروز را در زندان گذرانده که تاکنون پژوهش هایی در زمینه مسایل اجتماعی ایران از جمله فقر و نابرابری، اعتیاد، کودک آزاری، خشونت علیه زنان، تن فروشی، رفاه اجتماعی و امثال آن را در زمینه اجتماعی منتشر کرده است.
سعید رضوی فقیه نیز عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، پس از سرکوب های انتخابات در سال ۸۸ به دلیل سخنرانی در یک نشست در همدان به اتهام جرایم امنیتی، از سوی دادگاه انقلاب تهران به یکسال حبس تعزیری محکوم شد.
او که به خارج از کشور رفته بود، در اسفند ۱۳۹۲ پس از بازگشت به ایران برای گذراندن یک سال محکومیت به زندان رجایی شهر منتقل شد.
پس از اتمام دوران محکومیت رضوی فقیه و علیرغم پایان حکم، وی به صورت بلاتکلیف در انتظار دادگاه سخنرانی سال ۹۲ همدان خود در زندان رجایی شهر به سر میبرد. حکم جدید دادگاه بدوی وی اخیرا به او ابلاغ شده است.
سه سال و نیم حبس جدید این فعال سیاسی زندانی به اتهاماتی چون دو سال برای توهین به رهبری، یک سال تبلیغ علیه نظام و شش ماه برای توهین به خبرگان در پرونده دوم او بر می گردد.
سعید رضوی فقیه چندی پیش در اعتراض به عدم توجه مسئولان زندان رجایی شهر و بهداری این زندان اعلام اعتصاب غذا کرد، او پس از دو روز با اعزام به بیمارستان قلب به اعتصاب اعتراضی خود پایان داد.
اعتراض رضوی فقیه به عدم ارایه خدمات درمانی مناسب و ممانعت از اعزام او به بیمارستان جهت تکمیل اقدامات درمانی اش بود.